Prima pagina Scurt istoric  MisiuneArticole din ziare Grup tinta  Servicii  Galerii foto Filme centru 
            Cum pot ajuta ?    Parteneri    Spune-ti parerile !    Contact


 Misiune

Biroul Local de Asistenta Sociala al Parohiei ,,Sf.Gheorghe”Brosteni,prin Centrul de zi ,,Danut”si-a asumat misiunea de a sprijini social,spiritual si educational copiii aflati in situatie de risc,precum si familiile acestora,contribuind la refacerea si mentinerea echilibrului socio-afectiv si moral al societatii in spiritul religiei crestin ortodoxe.


Ca furnizor de servicii sociale si psihopedagogice celui mai vulnerabil segment al populatiei, copiii cu cerinte educative speciale ,Centrul de Zi Danut si-a asumat misiunea de a desfiinta segregarea inutila in familie, educatie si in alte sfere sociale prin integrarea si incluziunea acestor copii in toate activitatile scolare si extrascolare specifice varstei lor.

,,Misiunea noastra in lucru cu elevi cu cerinte educative speciale si nu numai, presupune flexibilitate si adaptabilitate in universul lor in asa maniera incat sa nu-i privam de frumusetea copilariei, dar nici sa le creem o imagine falsa si sa le promovam valori indoielnice.
 
Pornind de la premisa ca fiecare copil are un potential latent, prin activitatile noastre am incercat si am reusit sa le descoperim"

                       Va invitam sa ne vedeti !

Noutati

Doamna JANA TIGAERU -Invatatoarea care a facut 4.000 de ore de munca voluntara
29-09-2010
Creatie literara -eseuri cu tema religioasa realizate de copiii Centrului ,,DANUT''
29-09-2010
Rezultate festival,,Maica Domnului,Imparateasa cerului si a pamantului"
29-09-2010

Despre Centru


  Centrul de Zi "Danut" a fost deschis la initiativa si cu contributia majora a familiei preotului Dorel Norocea, cu binecuvantarea P. S. Episcop Epifanie, la 29 Iunie 2006.
Centrul este acreditat de Comisia de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale Vrancea.Copyright (c) 2006.  ADVERCO  Focsani
Toate drepturile rezervate
Design and promotion
                  by